Agentie de Publicitate si Marketing Online

Agentie de Publicitate si Marketing Online – Color Advertising.

Agentie de publicitate si marketing online. Consultanta si strategieColor Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online, functioneaza pe piata din Romania din septembrie 2011, ca francizat al grupului IMO Advertising Bucuresti, venind cu oferta profesionala de consultanta in publicitate, strategie si planificare publicitara, grafica publicitara, identitate corporativa, PR, executie publicitara, acestea fiind completate cu servicii de marketing online, SEO, SMM, realizare si optimizare Website, precum si campanii publicitate online Google AdWords.

Mizam pe trendul crescator al viziunii intreprinderilor mici si mijlocii din Romania si nu numai, pentru structurarea si orientarea afacerilor intr-un mod profesional, pe o baza moderna de management in ceea ce priveste originalitatea identitatii, comunicarea prin mesaje codificate de culoare, imagine, text, sunet, video, precum si prin comportamentul responsabil fata de publicul obiectiv (PO). Aici este zona in care, noi, cei de la Agentia Color Advertising, ne vom orienta eforturile, pentru a oferi sprijinul profesional cu cele mai bune solutii de publicitate si marketing online.

Pentru noi, a face publicitate si marketing online, inseamna pasiune, profesionalism, transparenta, munca in echipa, loialitate pentru interesele partenerilor nostri, fair play si performante cladite prin eforturi sustinute.

Metodele noastre de lucru, sunt bazate pe analizele de piata ale segmentului vizat, publicul obiectv, publicul obiectiv posibil, concurenta si nu in ultimul rand evaluarea interna, considerand atent planul de bussines strategic al partenerului. Astfel, vom reusi sa realizam un Plan de Publicitate real (P.I.C.I. – Plan integral de Comunicare si Imagine) sau Plan de Marketing Online, bazate, in ambele cazuri pe date concrete in vederea atingerii obiectivelor de marketing vizate.

Suntem aici pentru a sprijini afacerile de succes!

Agentie de Publicitate si Marketing Online – Consultanta, strategie si planificare marketing si publicitate.


Bucuresti,
Romania.

In curand, se va deschide Biroul Agentiei de Publicitate si Marketing Online, Color Advertising, si in Loc. Alexandria, Judetul Teleorman.
Tag: agentie de publicitate

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    Burj Khalifa is the tallest building
    Burj Khalifa is the tallest building in the world - 828 m
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+