Campanii Google AdWords. Optimizare Adwords.

Google Adwords – Campanii Publicitate Online. Servicii optimizare campanie adwords – oferta Color Advertising.

Campanii Google Adwords

campanii google adwords. google adwords optimizare si administrare campaniiCampanii Google Adwords – unelte de publicitate online pe motoarele de cautare Google si pe websites de continut AdSense.

Campanii Adwords pe Google – reprezinta canalul ideal pentru ati promova afacerea pe net, acesta fiind motorul de cautare preferat de majoritatea utilizatorilor online. Google ofera posibilitatea realizarii cu succes  a unor campanii de publicitate online platite pe click – PPC – renumitele campanii Google Adwords.

Prin campanii de publicitate online se pot publica anunturi cu plata pe click – campanii PPC – care sa promoveze compania sau afacerea ta.

Alegand campanii Google Adwords, produsele sau serviciile tale pot ajunge cu mai multa usurinta a fi cunoscute de catre potentiali clienti in mediul online.

Segmentul utilizatorilor online la care vrei sa ajunga mesajul tau, se poate determina inca de la initierea campaniei sau pe parcursul acesteia. Poti sa optezi pentru un anumit interval orar, zona geografica, limba vorbita, buget, etc.

O campanie Google Adwords, se poate opri in orice moment este dorit acest lucru, iar reluarea ei, de asemenea este la dispozitia noastra.

Cum functioneaza sistemul de campanii Google Adwords ?

In momentul in care se initiaza o campanie Google Adwords, anuntul publicat va aparea intr-un loc privilegiat pe motorul de cautare Google, in partea superioara sau sidebar (zona Adwords).

Sunt servicii platite direct pe motorul de cautare Google – Search Engine Marketing –  SEM , avand garantia totala ca veti fi tot timpul printre primii afisati in momentul cautarii de catre utilizatori pe cuvintele cheie stabilite in campanie. Servicii SEM  in care optimizarea se face off-page cu un control total asupra continutului si aparitiei mesajelor catre publicul obiectiv.

Daca doresti sa-ti promovezi afacerea online, sa castigi pozitionare si notorietate in cel mai scurt timp posibil, cu un buget controlat inca de la initiere, recomandam optiunea realizarii de campanii Google Adwords.

Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online, va poate initia si administra o campanie Google Adwords – publicitate online PPC – cu rezultate garantate de cel mai mare motor de cautare, Google!

Ca sa evaluam si sa optimizam corect initierea de campanii Google Adwords, vom avea nevoie de un brief cu detalii despre campanie adwords, lucru foarte important pentru a porni pe un drum corect si a obtine un ROI cat mai ridicat.

In momentul lansarii unei campanii Google Adwords, anuntul partenerului Google AdWords va fi publicat in sectiunea specifica (unde  sunt publicate si anunturile concurentei), insa, ordinea este determinata automat de catre Google in functie de costul maxim pe clic (CPC) si de scorul de calitate care se obtine in decursul derularii unei campanii Google Adwords.

Contactati-ne acum pentru detalii referitoare la campanii Google Adwords

– publicitate adwords PPC!

>Campanii Google Adwords – Campanii Publicitate Online PPC.
Optimizare si Administrare Campanii Google AdWords, servicii publicitate online PPC oferite de Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online.

Video youtube Tutorial Google Ads by Google Chief Economist, Hal Varian

Servicii optimizare si administrare campanii google adwords. Publicitate online Adwords. Campanie publicitara Google.

Tags:

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    India biggest English speaking country
    India biggest English speaking country: 1,186,623,000 ( 2010 estimate )
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+