Cei 4 “F” ai Marketing -ului Online

Marketing Online

Cei 4 “F” ai Marketing -ului Online

Paul Fleming descria in “Sa vorbim despre Marketing -ul Interactiv” cei 4 “F” ai Marketing -ului pe Internet ca fiind:

1. Fluxul: cum spune Fleming, fluxul este “starea mentala in care intra utilizatorul de Internet dupa ce acceseaza un Website care-i ofera o experienta plina de interactivitate si valoare adaugata”.

2. Functionalitate: daca utilizatorul (clientul) a intrat in acest flux si dorim sa continue navigand pe Website, va trebui sa dotam site-ul cu functionalitate online, avand totusi in vedere limitele actuale ale tehnologiei.

Pentru a face un site functional, trebuie sa-l construim in primul rand cu un homepage atractiv, care sa prezinte in linii generale, ce se poate gasi in interiorul site-ului. Va trebui, de asemenea, sa aiba o navigare clara, accesibila pentru vizitatori si sa respecte principiile de Web Design.

3. Feedback: relatia cu utilizatorul s-a creat, acesta este in stadiul de flux si acceseaza comod toate functiile site-ului. A venit momentul de a continua sa dialogam cu acesta si sa obtinem informatie despre utilizator sau necesitatile acestuia. Internet-ul ne da posibilitatea sa intrebam clientul ce ii place sau ce ar dori sa gaseasca in viitor la noi (pe site sau referitor la produse sau servicii oferite de noi).

Dialogul cu utilizatorul pentru al cunoaste mai bine, reprezinta esenta marketing-ului online pentru a construi un site bazat pe necesitatile clientului.

4. Fidelizarea: Internet ofera posibilitatea crearii unei comunitati de utilizatori cu care putem dialoga si interactiona personalizat, ducand negresit la fidelizare.

Aceasta teorie sustinuta de Fleming, se vede ilustrata perfect in conceputul de Web 2.0, care domina in momentul actual panorama mondiala a Internetului, iar noi, cei care construim informatie online, trebuie sa avem in vedere toate aceste aspecte.

Pentru servicii de marketing online, contactati-ne cu toata increderea!

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    If MySpace were a country
    If MySpace were a country it would be the 3rd-largest in the world.
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+