Imagine si Identitate Corporativa – Corporate ID

Servicii Imagine si Identitate Corporativa – Corporate ID

identitate corporativa - corporate ID - comunicare vizuala. logo design si branding.Identitate Corporativa – Corporate ID

Publicul obiectiv percepe corect imaginea ta corporativa, de marca sau produs?

Creaza-ti propriile reguli de identitatea corporativa si comunicare vizuala, conform obiectivelor de pozitionare pe segmentul de piata urmarit!

Noi te ajutam sa-ti construiesti mesajul codificat in culori, grafica si imagini, astfel incat sa transmiti adecvat, propriile valorile corporative, de servicii sau produs. 

La Color Advertising, aplicam strategii de identitate corporativa tinand cont de expresia pe care trebui sa o aiba compania sau produsul, pentru publicul ei obiectiv. Expresia unei companii, produs sau servicu, trebuie sa creeze o impresie deosebita si autentica pe segmentului de piata urmarit, PO. Acest lucru va construi imaginea particulara si inconfundabila a companiei.

Acesta actiune, consista in aplicarea de stiluri sau teme adecvate companiei, toate centrate pe nucleul de identitate corporativa – Corporate ID.

Orice companie are determinata o anumita imagine, care, printr-o eficienta planificare si control, poate sa se transforme intr-o strategie de comunicare coerenta, cu scopul de a sustine in orice moment produsul sau serviciile oferite.

Manualul de Imagine si Identitate Corporativa – Corporate ID care-l realizam dupa o amanuntita analiza a domeniului de activitate, a produselor sau serviciilor oferite, va cuprinde o structura completa si detaliata a tuturor aspectelor legate de logo, culori, fonturi, imagini, inscriptionari, imprimerie, vestimentatie personal, office design, shop design, produs design, etc.

In anumite cazuri, pentru realizarea unui proiect de Identitate Corporativa – Corporate ID complex, implicam specialisti din alte domenii, diferite publicitatii, cum ar fi arhitecti, ingineri, design-eri de interioare, etc.

Agentia noastra de publicitate va sta la dispozitie pentru cele mai bune solutii de Imagine si Identitate Corporativa – Corporate ID.

 Make a bridge to your market

Tags:
identitate corporativa
-corporate id
-comunicare vizuala
-imagine corporativa

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    India biggest English speaking country
    India biggest English speaking country: 1,186,623,000 ( 2010 estimate )
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+