Logotip

Logotip Color Advertising

Logotipul si simbolul Agentiei de Publicitate si Marketing Online, Color Advertising, este o reprezentare grafica complexa, in trei planuri, care integreaza toate elementele de identitate vizuala, astfel incat sa proiecteze numele marcii (color) tratat grafic si cu elemente de conotatie incluse (creionul), segmentul – servicii (advertising), simbolul care proiecteaza un “pod” cu ajutorul unui “creion stilizat” (care seamana in acelasi timp si cu un glob aerostatic simbolizand ascensiunea si proiectarea intr-un alt plan).

In aceeasi reprezentare grafica este inclus si sloganul agentiei “make a bridge to your market”, un indemn pentru partenerii nostri de afaceri de a crea o punte de legatura solida cu publicul lor obiectiv, actiune in care noi ii putem sustine cu incredere.

Click pe logotip pentru vizualizare analitica:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii Logo Design profesional – realizare Logotip – oferite de Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online.

Contacteaza-ne acum pentru oferta!

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    India Population
    India Population: 1,186,623,000 ( 2010 estimate )
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+