Mascota Agentiei de Publicitate, Marketing Online – servicii SEO, Color Advertising

Mascota agentie de publicitate & marketing online ( agentie servicii SEO), Color Advertising.

mascota agentie seo - servicii seo - publicitate si marketing online
Bingo! Am creionat si dintre mai multe optiuni, castigator a fost “Graffy” care va fi mascota intr-o agentie de publicitate & marketing online – SEO – cu pretentie.

Va lucra cot la cot cu noi, norma intreaga, nu va fi aici, doar de fantezie 🙂 sau sa faca pe “sefu”. Ne va asista si va invata in procesele de consultanta, strategie, creatie grafica publicitara, executie si control, servicii web sau servicii SEO ale agentiei Color Advertising.

Pe langa, va fi “puntea” de legatura a agentiei de publicitate si marketing online, cu platformele de socializare, facebook si twitter, unde va aparea in diverse ipostaze in functie de conjunctura. Va contribui prin servicii SEO off-page pentru site-ul propriu. Prin aceste actiuni, servicii SEO off-page, va lucra in promovarea online a agentiei noastre. Asa ca, va pune osul la munca. 🙂

Graffy are un contract de exclusivitate cu agentia de publicitate si marketing online Color Advertising, insa acest contract va fi definitivat dupa ce, munca lui  va primi calificativele de rigoare din partea publicului.

Asadar, BINE AI VENIT  GRAFFY la Agentia de Publicitate si Marketing Online, Color Advertising!

Nume utilizator retea de socializare:

Twitter: @ColorPublicity

Facebook: Color Advertising, Agentie de Publicitate 

Pentru servicii de publicitate, Design Mascota, creatie grafica, logo design, corporate ID, servicii SEO, optimizare site, creare site, etc., contactati-ne cu incredere.

Make a bridge to your market

 

Tags: mascota, agentie de publicitate, marketing online, agentie servicii seo;

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

    Top Sites
    3 of top 10 site in 2010 did not exist in 2003
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+