Social Media Marketing – SMM

Servicii Social Media Marketing – SMM, oferta Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online.

Cauti servicii Social Media Marketing? Noi te putem sprijini in acesta directie! Contacteaza-ne!

Social media marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing – SMM

SMM capata din in ce in ce mai multa importanta pentru companiile interesate de promovare, pozitionare si imagine online. Social Media Marketing – SMM, rezulta parte importanta pentru marketingul mix al companiilor.

Social Media Marketing, cand se realizeaza ca un proces integral cu strategiile de marketing, ofera excelente rezultate in zona online.

Trebuie sa mentionam ca, atunci cand Social Media Marketing – SMM, se executa ca o actiune tehnica de SEO, acesta se transforma in Social Media Optimization – SMO, mai des intalnit.  SMO, este tehnica de optimizare a continutului, informatiei pentru Social Media.

In social media marketing, daca reusesti sa captezi atentia comunitatii virtuale, si campania ta sa se transforme intr-un “proces viral” (marketingt viral), impactul in perceptia de marca online va fi imens, transformand aceasta in beneficii notabile aduse companiei care o realizeaza.

La Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing online, te ajutam sa scoti profit de pe urma retelelor sociale, oferind servicii  SMM – Social Media Marketing.

Valoarea procesului Social Media Marketing

S-a scris mult si o sa se mai scrie despre retelele sociale si impactul lor in afaceri, iar adevarul este ca, Social Media Marketing, poate genera impact si pentru compania ta, daca realizezi un proces strategic si coerent de SMM – Social Media Marketing.

Iata cateva beneficii care se pot obtine printr-o strategie de social media marketing – SMM – integrata in planul tau de marketing:

 • Fidelizarea clientilor
 • Impact de imagine corporativa
 • Incredere
 • Serviciu in atentia clientilor
 • Perceptie de marca
 • Recunoasterea marcii
 • Vanzari, direct sau indirect

SMM – Social Media Marketing Stabileste un Dialog Online

Pe retelele de socializare se poate vorbi de marca, produsele sau serviciile tale. Utilizatorii online povestesc prietenilor si cunostintelor (poate doar printr-un simplu “like”) pe Twitter, Facebook, etc. ce cred despre tine, despre servicii, experienta avuta in contact cu marca sau produsele tale.

Participa intr-un mod constructiv in aceasta zona virtuala si la discutiile generate printre utilizatori pentru a genera un plus de valoare a marcii tale.

SMM – Social Media Marketing inseamna o valoare adaugata marcii tale

Apropie-te cu intentia de a fi transparent, de a interactua si de a invata, sunt “rechizite” de baza pentru a avea succes pe retelele de socializare.

Prin SMM – Social Media Marketing, vei obtine o valoare adaugata daca vei pune clientii, utilizatorii pe primul loc, aducandu-le informatii exclusive si de valoare, sau implicandu-i ca participanti in discutii despre produsele sau serviciile tale, chiar si cu scopul de a imbunatati oferta ta comerciala.

Niciodata pana acum nu a fost atat de posibil sa discuti intr-o forma directa cu clientii tai si sa-i cunosti, sa le stii necesitatile sau gusturile. Poti sa-ti imbunatatesti nu doar rentabilitatea, poti sa-ti adaptezi afacerea in fuctie de clientii tai, facand Social Media Marketing.

Noi te putem sprijini in acest proces de comunicare si transparenta online, prin SMM – SOCIAL MEDIA MARKETING, precum si in actiunile SEO de SMO – SOCIAL MEDIA OPTIMIZATION.

Contacteaza-ne sa “socializam” pe aceasta tema.

Serviicii Social Media Marketing – SMM, oferite de Color Advertising, Agentie de Publicitate si Marketing Online.

Tags: social media marketing; servicii social media marketing; servicii SMM Social Media Marketing

Ex. portofoliu publicitate & marketing online

Ex Logo Design & Imagine Corporativa. Proiecte Internationale Realizate.

  If MySpace were a country
  If MySpace were a country it would be the 3rd-largest in the world.
ColorAdvertising
Agentie Publicitate Marketing Online SEO

Servicii de publicitate & marketing online. Servicii SEO, campanii google adwords, optimizare site; Consultanta in publicitate, logo design, creatie grafica publicitara, servicii PR. Bucuresti, Romania.

004-073 5019 796
Servicii publicitate marketing online - SEO.
Google+